In de kledingindustrie veranderd kleding constant. Dat heeft alles te maken met de verandering van trends maar ook het weer speelt daarin een rol. In de winter ga je uiteraard liever niet in een bikini naar buiten en in de zomer laat je de dikke faux-fur jas toch maar in de kast hangen voor het zweet je uitbreekt. Toch is er een categorie in de modebranche die je wél het hele jaar kan dragen; accessoires. Deze 4 leuke accessoires maken iedere winterse en zomerse outfit een stuk vrolijker.

#1 Tassen

De beste vriend van iedere vrouw kan je hem ook wel noemen, we hebben het natuurlijk over een handtas. Hij mag overal mee naar toe en krijgt meestal een ere plekje op de stoel naast je. Ook zijn ze superhandig, want het zorgt ervoor dat je al je spullen met je mee kan sjouwen. Tassen zijn in allerlei samenstellingen verkrijgbaar, in grote en kleine maten en in allerlei soorten kleuren. Ga voor een neutrale tint als je het op zeker wilt spelen of kies voor een mode onderhevige kleur als je een echte waaghals bent.

Accessoires outfit

#2 Kettingen

Sieraden zijn altijd een goed idee, dat is al jaren zo en voorlopig gaat dat ook niet veranderen. Een ketting is zeer geschikt om een outfit mee af te stylen. Combineer een grove ketting met een coltrui in de winter en met een zomers jurkje tijdens de warmere maanden. Minimalistische kettingen zijn ook altijd goed, bijvoorbeeld met de eerste letter van je naam eraan. Minimalisme is een tijdloze stijl, daarvan weet je dat je altijd goed zit. De trend van grove kettingen komen en gaan, maar zien we altijd weer terugkeren in het modebeeld. Het maakt dus niet uit wat voor ketting je draagt, het zorgt ervoor dat je outfit er helemaal compleet uitziet.

#3 Riemen

Riemen kan je tijdens elk seizoen van het jaar dragen en is naast een mode-item ook nog eens heel handig om je broek omhoog te houden. Of dat een lange broek is of juist een short, dat maakt voor de riem niet uit. Ook zijn riemen ideaal om in een wijde jurk wat meer taille te creëren. Brede riemen zijn wat meer geschikt om over een jurk te dragen, terwijl smallere riempjes ook goed geregen kunnen worden door de riemlussen van je broek.

#4 Oorbellen

Voor dit soort accessoire moet je wel eerst een beetje pijn hebben geleden en gaatjes in je oren hebben laten prikken. Eenmaal een gaatje in je oorlel zal je er de rest van je leven plezier van hebben. Bij oorbellen kan je het zo gek maken als dat je zelf wilt. Sommige dames dragen jarenlang dezelfde oorbellen, andere vrouwen willen het bij iedere outfit af. Oorbellen zijn er in ringen, hangers en knopjes.