Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/deb51576n2/domains/first-things-first.nl/public_html/wp-content/themes/sarada-lite/inc/typography.php on line 325

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/deb51576n2/domains/first-things-first.nl/public_html/wp-content/themes/sarada-lite/inc/typography.php on line 326
Nieuws

Auto interieur laten reinigen door een professional

spuitflacon om auto interieur mee te reinigen

Persoonlijk ga ik één keer in de maand richting de wasstraat. En velen met mij. Met een vooraf ingesteld programma wordt mijn auto naar mijn idee grondig schoongemaakt. Maar als het aankomt op het schoonmaken van de binnenkant van je auto.. Daar denken we eigenlijk niet of nauwelijks over na, terwijl je daar wel veel tijd spendeert. Zeker als je dagelijks in de file staat. Dan wil je gewoon een schone, frisse auto. Maar ook met de vakantieperiode in het vooruitzicht wil je voor die lange autorit in een schone auto richting de vakantiebestemming rijden.

Voordat je je stofzuiger en haspel uit de kast pakt hebben wij alle voordelen van het laten reinigen van je auto interieur al voor je op een rijtje gezet. Zo heb jij de tijd om andere dingen te doen én rijdt je straks weer rond in een schone, frisse auto. Wat wil je nog meer?!

1. Professionele reinigingsmiddelen

Zelf je auto van de binnenkant schoonmaken doen we vaak met kant-en-klare doekjes, die zogenaamd speciaal voor je auto interieur gemaakt zouden zijn. Helaas zitten hier schadelijke stoffen voor je bekleding in. Het parfum, bijtende ingrediënten.. Noem het maar op. Het lijkt te helpen, maar op de lange termijn leveren deze schoonmaakdoekjes meer schade op aan je bekleding dan je zou willen. Daarom gebruiken professionals enkel reinigingsmiddelen die de kwaliteit en de uitstraling van je bekleding behouden. Geen scherpe, bijtende ingrediënten, maar producten die er écht voor gemaakt zijn.

2. Reinigen gaat verder dan alleen stofzuigen

Als je je auto interieur laat reinigen verwacht je dat je auto erna weer schoon is. Je betaalt ervoor, dus je bent kritisch. Zelf gebruik je naar waarschijnlijkheid alleen een stofzuiger om je auto oppervlakkig schoon te maken. Een professionele autopoetser neemt extra veel tijd en moeite voor je auto. Met speciale bekledingreiniger sprayt hij je bekleding in, waarna de vlekken worden weggeboend met uiterste zorg.

Heeft je bekleding er echt van langs gekregen? Gemorste koffie, bijvoorbeeld? Of chocoladevlekken? Zweetvlekken en daardoor een onaangename geur? Dan kan een extra dieptereiniging nodig zijn. Hierbij wordt de bekledingreiniger inclusief het vuil, dat inmiddels aan de reiniger is gebonden, uit je bekleding gezogen met een nat- en droogstofzuiger. Zo wordt je autostoel of verdere bekleding extra goed gereinigd. En dat levert soms mooie beelden op, zoals je misschien wel herkent van filmpjes op sociale media.

Lees ook: Financieel adviseur Den Helder in trek

3. Naast visueel schoon ook hygiënisch schoon

Als alle kruimels, stof, lege flesjes en andere rommel uit de auto is gehaald, lijkt de auto al schoon. Maar Autopoets Nederland gaat verder dan dat. Het moet ook hygiënisch schoon zijn. Daarom wordt de ventilatie doorgeblazen en schoongeblazen. En als het nodig is, wordt een speciale geurbehandeling toegepast. Hierbij wordt de bekleding nog voorzien van een textielvriendelijke spray die tot diep in de vezels van de stof trekt. Voor het optimale resultaat moet de auto hierna twee uur gesloten blijven. Zo krijgt de spray de mogelijkheid om alle bacteriën tegen te gaan en de nare geurtjes uit de auto te verwijderen.

Benieuwd geworden? Plan vandaag nog een afspraak in!