Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/deb51576n2/domains/first-things-first.nl/public_html/wp-content/themes/sarada-lite/inc/typography.php on line 325

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/deb51576n2/domains/first-things-first.nl/public_html/wp-content/themes/sarada-lite/inc/typography.php on line 326

Er is nog nooit zoveel gespaard als in het jaar 2020. Dat is niet voor niets, want veel mensen hebben te maken gekregen met onzekerheden op het gebied van financiën. Een financieel adviseur Den Helder geeft aan: “Mensen in de evenementenbranche en horeca hebben het zwaarder dan ooit. Werken aan een toekomst is extra lastig als je niet werkt aan een goede basis. Ook in slecht weer.”

Wat is een financieel adviseur?

Een financieel adviseur is een specialist die zowel particulieren als ondernemers helpt bij het creëren van financiële rust. Daarbij kijk je samen met een adviseur naar jouw inkomen en uitgaven. Maar niet alleen dat. De adviseurs van Excellentfinance.nl kijken ook naar de doelen en dromen die je hebt. Vaak gaat dat gepaard met financiën, namelijk.

Het voordeel van een goede adviseur

“De meeste dromen zijn bedrog”, maar bij Excellent geloven ze dat je je dromen waar kunt maken. Maar wel met een goede financiële basis. Wil jij eerder stoppen met werken? Dan moet je je daar financieel op voorbereiden. Of wil je op wereldreis? Dan wil je dat alles mogelijk is.

Daarnaast weet een goede adviseur ook hoe je op meerdere manieren inkomen kunt genereren. Denk daarbij aan investeren in indexfondsen, in vastgoed of het opzetten van een eigen onderneming. In elke fase van je leven kun je financiële rust creëren.

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in financiën

Renée Lamboo, eigenaresse van Porterenee.nl, ziet steeds meer mensen die geïnteresseerd zijn in geld. Haar financeblog trekt steeds meer bezoekers en haar nieuwe Money Planner was binnen no-time uitverkocht. Ook andere financebloggers zien deze groei in populariteit. Een van hen geeft ook terecht aan “Dit is hét moment om je financiën inzichtelijk te maken. Als je het niet nu doet, wanneer wel?”.

Vraag ook eens rond bij vrienden en familie hoe zij denken over geld. Ga met elkaar in gesprek en verbreek het taboe rondom geld. Wie weet kun je nog veel van elkaar leren.